OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Puppies

Op dit moment verwachten wij geen pupjes.
 

De pups zullen bij ons in huis opgroeien en zeer goed gesocialiseerd worden, zowel met mensen en dieren. Ze gaan mee in de auto naar de dierenarts, ons weiland met paarden en schapen, het winkelcentrum, in de buurt wandelen, naar water en bos etc. We vinden het geweldig en wenselijk als de nieuwe puppebaasjes regelmatig op bezoek komen!

De pups worden verkocht met een FCI-stamboom, paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, uitgebreid puppypakket, een pupinfomap en een koopovereenkomst. Ook zullen we een puppytest laten doen door deskundige testers. Dit om te zien wat het basiskarakter van de pup is en om zo zeker de juiste pup bij de juiste baas te kunnen plaatsen.
Uiteraard worden de pupjes gechipt, inge├źnt/getiterd en ontwormt.

Onze pupjes worden alleen verkocht aan mensen die tijd, ruimte en goede zorg kunnen bieden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de door ons gefokte honden en blijven dan ook altijd beschikbaar voor vragen, ondersteuning en hulp. Voor de liefhebbers is er een groeps-app per nestje en wandelen we regelmatig met elkaar door het land.


Kijk voor meer info en foto's bij onze nestjes :
A-nestje, B-nestje , C-nestje , D-nestje , E-nestje, F-nestje