OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                    Week 8 en 9

De achtste en negende week uit het leven van de pupjes!

We doen alle foto's van de achtste en negende week in een online mapje, alle foto's staan er inmiddels in : Week 8 en 9

Foto's van de vertrekkende pupjes wat in week 9 plaats vond staan onder: Afscheid.

Dit keer een wat verlate update...Wat een drukke weken zijn dit! Er is zoveel gebeurd in het leven van de pupjes! Uiteraard is er weer puppybezoek geweest. De baasjes van Lux zijn geweest om naar het kroost te kijken en halfzusje Aarushi (Demi) is met 2 van haar baasjes wezen puppyknuffelen. Al hield Yumi, Demi op gepaste afstand van de pupjes. Yumi en Demi hadden in ieder geval heel veel plezier met elkaar, echte zusjes! Demi was ook erg lief tegen de ukjes!

We hebben ook bezoek gehad van het baasje van Andante (Sam) , ze bracht een vriendje voor ons konijn Snoesje mee. Beidde konijnen waren inmiddels alleen en een maatje is wel zo fijn natuurlijk! Nu woont Ken bij ons en het gaat heel erg goed tussen Snoesje en Kenny. De honden vonden het wel heeeel erg interessant zón nieuwe inwoner :-)

                                     

We zijn verder veel op stap geweest met de pupjes. Niet allemaal tegelijk, maar 1 voor 1. Zo zijn Bhumi en Bahdra mee geweest naar een copycentrum om kopietjes te maken voor de infomapjes voor de nieuwe baasjes. Bahdra is ook nog in de dierenwinkel geweest. Bhajan is mee geweest om wormepilletjes en pipetjes tegen vlooien voor de nieuwe baasjes op te halen bij de Dierenarts en daarna mocht hij ook mee naar een dierenwinkel!Bandhu, Bhadrak en Badar zijn mee geweest naar een braderie in het centrum van Emmen. Bahdashi, Balamani en Bahdrak zijn nog mee geweest naar Shanelle haar school om haar op te halen.  Bandhu is ook nog naar een aantal winkels geweest, de Lidl, computershop ...Verder lopen we met de hondjes blokjes in de buurt langs de straat om ze te laten kijken naar bussen, auto's ed.  Verder zijn we ook nog naar het weiland geweest en naar een ander natuurveldje. Helaas weinig foto's, dat is lastig als je alleen op stap gaat...wel zijn er filmpjes gemaakt..die moeten nog geupload worden.

 h0YBfL9Mm5Q