OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                          Week 4

De vierde week uit het leven van de pupjes!

We doen alle foto's van de vierde week in een online mapje, alle foto's staan er inmiddels in : Week 4

De tijd vliegt werkelijk voorbij en wat gaat de ontwikkeling toch snel van de pupjes! In deze week zijn het al echte hondjes geworden, die met elkaar spelen, met de speeltjes in de weer zijn en ook al echt contact met je maken. De nageltjes groeiden weer behoorlijk flink, die zijn weer bijgeknipt en de tandjes komen goed door! Ze vinden het dan ook heel leuk om die tandjes ergens in te zetten, vooral voeten zijn erg geliefd!

Natuurlijk is er ook weer puppyknuffelbezoek geweest! Wat heerlijk al die blije en enthousiaste nieuwe baasjes! De pupjes en Januja vinden het allemaal wel prima al die aandacht :-) 

      

 Yumi heeft zich ondertussen ontpopt tot schoonmaakhulpje. Van Januja mag ze nu bij de pupjes en Yumi wast ze dan fanatiek en speelt voorzichtig met ze. Zo lief! Wel handig ook zón extra hulp, de pupjes hebben nu ook een paar x vast voedsel gehad en Yumi verwijderd al het spul van hun snoetjes! Ze krijgen vlees vermengt met puppymelk,met een schepje pro-enzym erbij voor de darmflora. De eerste keer vonden ze het maar raar, niet zuigen om wat binnen te krijgen, maar slikken en happen. Ze zaten er ook helemaal onder! Wat een feest om naar te kijken :-) Er is een filmpje gemaakt! zie onderaan de pagina. Helaas is Yumi zo bezig met de pupjes dat ze zichzelf vergeet en bijna niet eet...Bij elk piepje springt ze op en zodra het hekje opengaat probeerd ze naar binnen te glippen.

 

UMMX99Yd5hw