OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                          Week 3

De derde week uit het leven van de pupjes!

We doen alle foto's van de derde week in een online mapje, alle foto's staan er inmiddels in : Week 3

 

De tijd vliegt, we zitten nu op dag 19, helaas moest ik ook alweer aan het werk deze week...zit natuurlijk het liefst de hele dag naar de pupsels te kijken! En wat groeien en ontwikkelen de pupjes! Ze hebben elkaar echt ontdekt en het eerste spelen is begonnen. Ze slapen nog wel veel, maar de wakkere momentjes worden steeds langer.  Ze hebben ook hun eerste wormenkuurtje gehad op dag 15. Ze namen het braaf in, alleen lekker vonden ze het niet! Om diarree te voorkomen hebben ze dagelijks Benebac gekregen, dit is een probiotica en houd de darmflora in balans. Op de foto is het oranje spul het ontwormingsmiddel (Drontal).

Yumi begint de pupjes steeds leuker te vinden, tot vervelends toe doet ze pogingen om er bij te komen. Dit gaat niet zomaar omdat de ren er staat. Ze gaat op het hek staan, klimt op de stoel, jammert en doet...ook 's nachts als we op ons matrasje in de woonkamer slapen. Ze was 's nachts zelfs al in de ren gesprongen. Mama Januja vind het maar niks en Yumi mag nog niet bij haar pups komen, dan word er wel eventje gemopperd. Op een afstandje liggen dat mag wel.

 

De pupjes hebben nu ook 2x melk uit het flesje gehad, een aantal die niet zoveel aankwamen in gewicht mochten wat extra drinken hebben van de nanny:-)

Ook hebben we inmiddels 2 families op puppieknuffel-bezoek gehad! Heel gezellig ,erg goed voor de socialisatie van de pupjes en natuurlijk heel leuk voor de puppieknuffelaars!