OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Januja-Ezira of Skah Dakota

Januja is in 2008 geboren bij de Zwitserse Witte herder kennel "of Skah Dakota" . Haar moeder is Ezira, een mooie, lieve, zachtaardige knuffelaar. Die eigenschappen heeft Januja duidelijk van haar moeder geërfd! Haar vader is Born to Win White Dante, geboren in Estland bij de kennel "Born to Win" .  Dante woont nu in Duitsland bij de Kennel "von Weissen Adel".
Beide ouders hebben diverse titels en uitmuntende showresultaten behaald.

Januja zelf is een lieve, zachtaardige, baasgerichte dame. Ze is het liefst de hele dag bij je en doet graag leuke dingen samen met haar baasjes, het maakt eigenlijk niet uit wat, alles is leuk!
Januja heeft de cursussen behendigheid beginners en gevorderden gevolgd, gecanicrost en haar grootste hobby was schapendrijven!

Met Januja zijn we ook naar shows gegaan en daar deed ze het niet onverdienstelijk! Veel uitmuntende resultaten en vele plaatsingen. Na haar goedkeuring voor de fok, met een gedragstest en exterieurkeuring, bij de rasvereniging ZWHVN  (Zwitserse Witte Herder Vereniging Nederland)  heeft Januja 2 prachtige nestjes gekregen. Meer info over de nestjes en de nakomelingen zie A-nestje en B-Nestje.

Januja is inmiddels bijna 11 jaar oud en ze heeft in haar leven ook vaak model gestaan. Uiteraard voor onze eigen foto's, maar ook voor anderen. Zo staat Januja op de cover en in het hondenblad "Onze Hond" bij een rasspecial over de Zwitserse Witte Herder, ze is het gezicht van 1 van de Prins hondenvoer brokken, heeft in een actiefilmpje van de FNV meegedaan, ze staat in een vloggers-agenda en you-tube film en ze staat in het nieuwste Zwitserse Witte Herder boek!

We zijn heel erg blij en trots op onze lieve Januja en hopen dat ze nog lang bij ons zal zijn!