OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                                         Week 3

De 3e week uit het leven van de pupjes

We doen alle foto's en filmpjes van de 3e week in een online mapje:
week 3

De ontwikkeling van de pupjes gaat vlot! Zodra ze ook maar een beetje wiebelig konden staan, hebben ze flink doorgeoefend en ze lopen nu al heel stabiel door de ren heen! Ze hebben ook wat meer ruimte gekregen, het plankje voor de werpkist is overdag weg en ze kunnen dan nu de hele ren gebruiken. De pupjes zijn echt witte herdertjes, ze hangen en liggen in de vreemdste houdingen te slapen! Ook hebben ze inmiddels interactie met elkaar, zo grappig en leuk om te zien hoe ze elkaar ontdekken!
De nageltjes zijn weer geknipt, de bandjes worden regelmatig verwisseld, vetbedjes worden dagelijks verschoond, Charumati word vertroeteld...druk druk druk....maar gelukkig nog genoeg tijd om heerlijk te genieten van het 6-tal! Alhoewel Dallas druk is met klussen om de overkapping dicht te krijgen, zodat de pupjes straks lekker regen-en windvrij naar buiten kunnen.

Ondertussen is ook het eerste puppybezoek geweest om met de pupjes te knuffelen! Charumati was nogal beschermend en Dallas is dan ook met haar...in de regen... aan de wandel gegaan, zodat de toekomstige baasjes ongestoord konden knuffelen.  Yumi en Januja namen hun kans ook waar en kwamen er gezellig bij!