OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                                         Afscheid


De foto's van ons afscheid van de pupjes en de blije nieuwe baasjes staan in dit mapje :

Afscheid


Het was zwaar om afscheid te nemen van onze 5 "babies". Het waren een dikke 8 fantastische weken die we met het 6-tal hebben beleefd. We hebben ook een leuke tijd gehad met de baasjes en zijn flink verwend! Bedankt daarvoor!  Wat we ook heel leuk vinden is dat alle baasjes al eens eerder een witje hebben gehad en hun hart hebben opengesteld voor een nieuw maatje in hun leven!
Met veel zorg, tijd, aandacht en liefde in deze belangrijke weken hopen we dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun bestaan!  We zijn dan ook heel blij en dankbaar dat ons pupjes zulke lieve, leuke en enthousiaste baasjes hebben gekregen!
 We laten ze dan ook met een gerust hart uitvliegen :-)

Eziro, Eluvio, Ekani, Ezini en Eshani we wensen jullie en de nieuwe baasjes heel veel plezier, liefde en geluk met elkaar!

Eyuni blijft bij ons wonen, ze gedroeg zich alsof ze wist dat ze bij ons zou blijven en klom zelfs op de vensterbank om de andere pups uit te zwaaien! :D
                                                  Eluvio of Shadasa

Eluvio of Shadasa zal Jay Jay gaan heten en hoort nu bij de familie van den Brink. Deze lieve, rustige, open en relaxte jongeman zal een heerlijk leven gaan hebben bij deze leuke familie!
                       

                                              Eziro of Shadasa

Eziro of Shadasa
zal Jupke gaan heten en hoort nu bij
de familie van der Vliet. Deze lieve, actieve, open en ondernemende jongeman zal
een actief leven gaan hebben bij deze sportieve familie!
 
                                                  Ezini of Shadasa

Ezini of Shadasa zal Faya gaan heten en hoort nu bij het gezellige stel Willem-Jan en Karine Deze lieve, energieke, open en enthousiaste dame zal een heerlijk leven gaan hebben en meegaan de natuur in en naar watertjes om daar mee te helpen met vissen.
                             

                                                  Eshani of Shadasa

Eshani of Shadasa zal Buddy gaan heten en hoort nu bij het lieve stel Peter en Gerda. Deze lieve, rustige, open en mooie dame zal een heerlijk leven gaan hebben en hopelijk vriendjes worden met de oppas-en buurhond!
                            

                                                   Ekani of Shadasa

Ekani of Shadasa zal Enya gaan heten en hoort nu bij Knud en zijn andere witte dame Ida.
Deze lieve, rustige en sociale dame zal wellicht ooit ook eens moeder gaan worden! Heel speciaal is dat Knud de fokker is van Ny Hviddueholms Haico, de papa van Charumati!
                             

                                                  Eyuni of Shadasa

Eyuni of Shadasa zal Goldy gaan heten en hoort nu bij ons! Het was niet helemaal de bedoeling om een pupje aan te houden, maar Goldy (zo noemden we haar in het nest vanwege het goudkleurige bandje) had besloten dat ze bij ons thuis hoort!
Deze grappige,ondernemende en energieke dame heeft ons hart gestolen en zal het vast naar haar zin hebben bij ons in de roedel!