OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

D-nestje of Shadasa 2016

                                          

 Ayumi of Shadasa

"Yumi"  
  14-06-2011    
HDA ED0 MDR1+/+ DMn/n rug-vrij 
 60cm   
Volledig schaargebit
Karakter: Aanhankelijk, gevoelig, vriendelijk,energiek,

NK, CW RZWH '15
 

 Afrodisio White Chocolate

"Luigi"
02-11-2012
HD-A, ED-vrij, MDR1+/+, DMN/DM,
65 cm
Volledig schaargebit
Karakter:
vriendelijk, relaxt, stabiel, baasgericht, sociaal
DCH BVWS, NJK, NK, DJCH, DCH VDH
Stamboom

Ayumi is gedekt door de lieve en knappe Afrodisio White Chocolate "Luigi". Als alles goed verloopt dan zullen er omstreeks 10 juni pupjes geboren worden. Na 8 weken mogen ze daarna mee met hun nieuwe baasjes, wat omstreeks 8 augustus zal zijn. Foto's van de dekking HIER! :D

          
                        
We hebben na lang speuren en gedegen onderzoek een geweldige reu voor Ayumi haar 2e nestje gevonden. Luigi woont in Duitsland, gelukkig niet heel ver weg en we konden dan ook op en neer reizen voor Yumi haar date!  Luigi kenden we oa. van shows, waar hij altijd heerlijk relaxt aanwezig was en uitmuntende resultaten behaalde. Ook hebben we een x samen met hem en Fai en Januja gewandeld in het Drentse veen toen Luigi nog een puber was! We hebben Luigi uitverkoren omdat hij zo'n lief, stabiel en rustig karakter heeft, super sociaal is naar mens en dier en hij is ook nog eens heel mooi!  Uiteraard heeft Luigi goede gezondheidsuitslagen, evenals zijn ouders en opa's en oma's.  Luigi heeft 2 gezonde nestjes gehad, waarvan de nakomelingen nog jong zijn. 

  

Luigi is een uitmuntend gebouwde reu met een volle stokhaarvacht. Luigi is, net als Yumi, langstok drager en er zullen dan zowel lang-als kortharige nakomelingen zijn. We verwachten uit deze combinatie geweldige lieve, gezonde hondjes die zeer geschikt zullen zijn voor zowel binnen het gezin als de sportieve baas.

De pups zullen bij ons in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden, zowel met mensen en dieren. Ze gaan mee naar de dierenarts, ons weiland met paarden en schapen, het winkelcentrum, in de buurt wandelen, naar water en bos etc.

Wil je zien hoe ons eerste nestje is opgegroeid, hier heel veel foto's om een beeld te krijgen : A-nestje en je kunt natuurlijk ook bij het B en C nestje kijken.

De pups worden verkocht met een FCI-stamboom, paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, puppypakket en een koopovereenkomst. Ook zullen we met 7 weken een puppytest laten doen door deskundige testers. Dit om te zien wat het basiskarakter van de pup is en om zo zeker de juiste pup bij de juiste baas te kunnen plaatsen.
Uiteraard worden de pupjes goed gesocialiseerd, gechipt, ingeënt en ontwormd.

Onze pupjes worden alleen verkocht aan mensen die tijd, ruimte en goede zorg kunnen bieden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de door ons gefokte honden en blijven dan ook altijd beschikbaar voor vragen, ondersteuning en hulp.

Bij interesse in pupjes uit deze prachtige combinatie kun je natuurlijk contact opnemen met ons.

Voor meer informatie over de Zwitserse Witte Herder, historie, gezondheid ed. kun je een kijkje nemen op de site van de rasvereniging : RZWH en heel veel info vind je hier : Bibliotheek

                                      Afrodisio White Chocolate

Wat een fantastische reu hebben we weer voor Yumi mogen gebruiken! Luigi is echt een geweldige reu met een hart van goud! Hij is heel erg lief, nergens van onder de indruk, stabiel en relaxt. Lena, zijn vrouwtje, heeft veel shows gelopen met Luigi en niet geheel onverdienstelijk! Luigi is oa. Nederlands en Duits jeugdkampioen, Nederlands en Duits kampioen bij zowel de VDH als BVWS.
Hij heeft de pittige fok toelatingstest in Duitsland gedaan en heeft daar het maximale aantal punten van 100 voor de gedragstest gekregen en een uitmuntend voor zijn exterieur.
Luigi helpt Lena ook mee op de hondenschool bij trainingen en hij is bezoekhond op scholen. Ook is hij sportief en gaat mee hardlopen, fietsen, behendigheid, speuren etc.   In zijn vrije tijd houd Luigi van lange wandelingen maken, met de bal spelen, zwemmen en spelen met al zijn hondenvriendjes . Hij is een echte gezinshond en gaat overal mee naar toe.  Luigi heeft zijn eigen website en facebookpagina!
 
 
                

                                                 Luigi's familie

Luigi is geboren in Italië en heeft best een bijzondere bloedlijn, zonder de bekende honden die we veelal in Nederland tegenkomen.  Zijn vader is Beau Brit Od Bijelih Andela, een rustige langstok reu uit Kroatië met aardig wat titels op zijn naam, oa. Club World Winner '12, Vice Euro Winner '12 en hij is Internationaal Kampioen en kampioen van 8 verschillende landen. Luigi zijn moeder is Astrid, een stokhaar dame die 3 nestjes heeft gehad, waarvan Luigi uit het eerste nest komt.  Astrid heeft ook niet onverdienstelijk shows gelopen, ze is Oostenrijks, Sloveens en Kroatisch Kampioen.
De opa van vaders-kant is een bekende reu, Aico vom Bruckner Landl, uit oostenrijk. Hij heeft diverse werktesten gedaan : BGH3,FH3,IPO3 en was niet onverdienstelijk in de showring. De Oma van vaderskant is Vetranen World Winner Corina Fliegeland, een mooie langstok dame die ook de nodige showresultaten en titels heeft behaald.
De voorouders van Luigi's moeder, Astrid, zijn wat onbekender en hun oorsprong komt uit Duitsland, met daarin Amerikaanse en Duitse lijnen.

Moeder : Astrid HD-B, ED-vrij, DMN/DM, MDR1+/+, Multi-CH
Vader :  Beau Brit Od Bijelih Andela HD-A, ED-vrij, DMN/N, MDR1+/+, Ogen-vrij, MHN/N, Multi-CH, International Multi-CH, Club-World Winner '12, Vice-Euro Winner'12
Moeder van Astrid : Dakota Hastrid
della Corte dei Delfini Bianchi HD-B, ED-Vrij, MDR1+/+


Vader van Astrid :
Majestics Aspen Blizzard HD-A, MDR1+/+


Moeder van Beau Brit : Corina Fliegeland HD-A, ED-Vrij, MDR1+/- , Multi-CH, Veteran WW'13

Vader van Beau Brit : Aico vom Bruckner Landl HD-A, ED-Vrij, MDR1+/+, Baer-Vrij, SE-Vrij, Schaltwirbel-Vrij, BGH-3,FH-3, IPO-3 , Multi-CH

Nog wat foto's van voorouders:
Moeder van Dakota Hastrid : Daisy vom Tetzelstein HD-A, MDR1+/-

Vader van Dakota Hastrid : Majestics Quick Baron HD-A , MDR1+/+ , Multi-CH

Nog wat foto's van moeder Astrid en vader Beau Brit :