OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                                          Week 4

De 4e week uit het leven van de pupjes.

We doen alle foto's van de 4e week in een online mapje, alle foto's staan er inmiddels in :
Week 4
 
 De 4e week is inmiddels begonnen, wat gaat het toch snel...De pupjes zijn inmiddels al echt hondjes! Ze stoeien met elkaar en de speeltjes zijn ook ontdekt!  De tandjes komen door en die moeten natuurlijk ook overal ingezet worden!  Verder komen ze graag naar ons toe voor wat geknuffel :)   Fai is echt de favoriet van de pupjes, ze is zo lief en ook nog eens zo lekker zacht met haar langharige vacht!
De pupjes hebben ook al hun eerste vaste hapjes gehad, puppymelk van Farmfood en wat vlees van Darf erdoor gemengd. Ze vonden het heerlijk! We doen nog wat rustig aan met het bijvoeren van vlees, aangezien de darmpjes van de pupjes nog niet zodanig goed ontwikkeld zijn en het is ook nog niet echt nodig, ze doen het goed op de melk van mama! 
 
 
De rest van de week natuurlijk weer puppieknuffelaarsop bezoek gehad! We doen Yumi nu maar buiten de ren, dat is voor haar, ons en de knuffelaars iets relaxter :)  De pupjes hebben ondertussen al behoorlijke tandjes gekregen, wat voor mama Yumi nou niet echt fijn is... 10 wilde melkmonsters is geen pretje voor mama! Yumi zoekt dan ook vaak de rust op en laat Tante Fai lekker moederen!
De pupjes zijn buiten het drinken en slapen druk bezig met elkaar. Er word flink met elkaar gespeeld en soms zijn ze echt aan het strijden met elkaar. Waarbij er woest gegromd word!
Het laken wat ik bij de inloop van de ren heb liggen, word als WC gebruikt....de pupjes gaan daar naar toe voor hun plasjes... De vorige 2 nestjes verkozen de werpkist tot wc, wat wel iets praktischer is..iets minder kans op natte voeten..;-)