OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                             B-nestje of Shadasa 2012

 

Januja-Ezira of Skah Dakota

"Januja" 

25-06-2008
HDA, EDvrij, MDR+/+, DMvrij

 
60 cm

Volledig schaargebit

Karakter: aanhankelijk, baasgericht, gevoelig, werklustig

 

Caely's White Flower Evening Star

                             "Lux"

20-02-2010
HDA, EDvrij, MDR+/+, DMvrij
Bear-vrij, Ogen-vrij, Rug-vrij

63 cm

Volledig schaargebit

Karakter: open, vrij, zelfverzekerd, sociaal, veel werkdrift, energiek, temperamentvol, stabiel

 

                 Klik op de foto's van Januja en Lux om meer foto's te zien!

Januja is gedekt door de prachtige reu Caely's White Flower Evening Star "Lux". Middels een echo is bevestigd dat Januja drachtig is en de pupjes zullen rond 8 september geboren worden en met 8 weken, eind oktober, mogen ze naar hun nieuwe baasjes. 

Lux is een prachtige langstok reu en er zullen dit keer alleen langharige nakomelingen zijn. We verwachten uit deze outcross combinatie uitmuntende hondjes die zeer geschikt zullen zijn voor zowel binnen het gezin als de sportieve baas.

De pups zullen bij ons in huis opgroeien en goed gesocialiseerd worden, zowel met mensen en dieren. Ze gaan mee naar de dierenarts, ons weiland met paarden en schapen, het winkelcentrum, in de buurt wandelen, naar water en bos etc.

Wilt u zien hoe ons eerste nestje is opgegroeid, hier heel veel foto's om een beeld te krijgen : A-nestje 

De pups worden verkocht met een FCI-stamboom, paspoort, gezondheidsverklaring van de dierenarts, puppypakket en een koopovereenkomst. Ook zullen we met 7 weken een puppytest laten doen door deskundige testers. Dit om te zien wat het basiskarakter van de pup is en om zo zeker de juiste pup bij de juiste baas te kunnen plaatsen.
Uiteraard worden de pupjes goed gesocialiseerd, gechipt, ingeënt en ontwormd.

Onze pupjes worden alleen verkocht aan mensen die tijd, ruimte en goede zorg kunnen bieden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de door ons gefokte honden en blijven dan ook altijd beschikbaar voor vragen, ondersteuning en hulp.

Bij interesse in pupjes uit deze prachtige combinatie kunt u natuurlijk contact opnemen met ons.

                     Caely's White Flower Evening Star "Lux"

Wat een fantastische reu hebben we weer voor Januja mogen gebruiken! Lux is echt een geweldige hond. Niet alleen is hij ontzettend mooi, maar zijn karakter is werkelijk uniek! Lux is een hele lieve, sociale reu met een enorme werkdrift en will to please. Hij heeft een enorm stabiel karakter en is niet gauw ergens van onder de indruk. Het is ook een enorme knuffelbeer en kruipt lekker bij je op schoot :-) 

 

Zijn vrouwtje Wendy traint ook met hem, gehoorzaamheid, pakwerk, speuren (IPO) en heel af en toe een show, alwaar Lux uitmuntende resultaten heeft behaald. Ook neemt ze hem af en toe mee naar school, waar hij bedolven word onder de knuffels! Een echte topper en daarbij ook nog eens een prachtige aanvulling op onze eigen geweldige Januja :-) 

                                               De familie van Lux

De bloedlijnen van Lux zijn ook best bijzonder. Zo komt zijn vader CH Snoweyriver Luck Dragon uit Zuid-Afrika, met daarin oa. mooie oude duitse werklijnen en zijn beeldschone moeder Caely's White Flower Dreamcatcher komt ook uit prachtige lijnen met veel werkhonden. Het leuke is dat de fokker van Lux de moeder en grootmoeder ook heeft, evenals een zusje van hem en een zoontje. Allemaal zijn ze prachtig en hebben ze zo'n geweldig vrij en open karakter!

Moeder van Lux: Caely's White Flower Dreamcatcher HDA ED0

 

Oma van Lux: Caeles of Haely's Future HDA ED0

 

Opa van Lux : Banshee Boy vom Hause Zenz HDA ED0

Vader van Lux :  Snoweyriver Luck Dragon HDA-ED0

 

Grootoma en Opa van Lux