OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

Ayumi of Shadasa

Yumi komt uit ons A-nestje. Haar moeder is onze eigen lieve Januja en haar vader is E'Jehol, een prachtige korthaar reu uit Frankrijk. 
Yumi lijkt wat zachtaardigheid en knuffeligheid erg op haar moeder. Haar energieke, allerte karakter komt van papa. Yumi is altijd  bezig met haar omgeving en is dol op jagen en speuren. Om dit talent in goede banen te leiden, zijn we met Yumi gaan praktijkspeuren en schapendrijven. Vooral speuren is ze erg goed in. Ook vind Yumi canicrossen erg leuk! Yumi is verder erg dol op haar balletje en zwemmen. Haar grootste vriendin zijn haar moeder en dochter. Helaas is haar geliefde poezenvriendin Jumper overleden, ze hadden een bijzondere band samen. Andere honden-soorten vind Yumi niet zo leuk, ze is het liefst bij haar roedel of andere Witjes. Yumi is ook onze waker, ons huis en weiland worden goed bewaakt!


                

Uiteraard zijn we met onze mooie dame ook naar shows gegaan. Hier is ze niet onopgemerkt gebleven. Vele 1e plaatsen, Beste Teef, Beste van het Ras en zelfs 3x de clubmatch van de rasverenigingen gewonnen! Met net 9 maanden Best in Show op de clubmatch van de ZWHVN en in 2013 Best in Show op de clubmatch van de RZWH.  In 2015 Clubwinner op de kampioenschapsclubmatch van de RZWH. Ook is ze Nederlands Kampioen en mag ze de titel Winster drager. Hier zijn wij natuurlijk erg trots op!