OF SHADASA

Zwitserse Witte Herders

 

                                        Afscheid

De foto's van ons afscheid van de pupjes en de blije nieuwe baasjes staan in dit mapje :

Afscheid

 

Het was zwaar om afscheid te nemen van onze "babies". Het waren 8 fantastische weken die we met het 10tal hebben beleefd. Met veel zorg, tijd, aandacht en liefde in deze belangrijke weken hopen we dat ze klaar zijn voor de volgende stap in hun bestaan!  We zijn dan ook heel blij en dankbaar dat ons pupjes zulke lieve, leuke en enthousiaste baasjes hebben gekregen! We laten ze dan ook met een gerust hart uitvliegen :-)

Bhumi, Bahdra, Bhajan, Badar, Bandhu, Balamani, Bhadrak, Bahdashi, Bashira en Bohdan we wensen jullie en de nieuwe baasjes heel veel plezier, liefde en geluk met elkaar!

Wat we ook heel leuk vinden is dat de baasjes bijna allemaal actief zijn op Facebook en dat een aantal pupjes zelfs een eigen Facebook hebben! :D 

                                  Bhumi of Shadasa

Bhumi of Shadasa hoort nu bij Mareike en Christian.
Deze lieve, actieve en ondernemende dame zal helemaal verhuizen naar Leipzig in Duitsland. Alwaar er vast en zeker de meest prachtige foto's van haar gemaakt zullen worden! Ook zal ze af en toe een show gaan lopen, dus we zullen zeker nog van Bhumi gaan horen!

                                                    Bahdra of Shadasa

Bahdra of Shadasa zal Nanook gaan heten en hoort nu bij Emjée, Peter en Denise.
Deze lieve, actieve knuffelaar mag zich heerlijk laten vertroetelen in Darp. Lekker dichtbij en we zullen Nanook dan ook vast en zeker vaker gaan zien!

                                                    Badar of Shadasa

Badar of Shadasa zal Lex gaan heten en hoort nu bij de familie Holtappels. Deze lieve, zachtaardige en vrolijke knuffelbeer zal heerlijk in Frankrijk gaan wonen en vaak op het strand te zien zijn! Hij zal daar vast veel plezier gaan hebben met zijn nieuwe familie en zijn hondenvriendinnetje Fleurtje. Wellicht zien we Badar ook nog wel eens op een show verschijnen!

                                                  Bhajan of Shadasa

Bhajan of Shadasa zal Ollie gaan heten en hoort nu bij Hans en Christel.  Deze rustige, ondernemende en zelfstandige jongeman zal flink aan het werk gezet worden en heerlijke wandelingen gaan maken in Selfkant op het duitse platteland!

                                                 Bandhu of Shadasa

Bandhu of Shadasa hoort nu bij de familie van Sundert. Deze rustige en onderzoekende smikkelaar zal het vast uitstekend naar zijn zin hebben in de bossen van Roosendaal! Ook houd Bandhu van tuinieren en zal hij vast en zeker een goed hulp zijn!

                                                   Balamani of Shadasa

Balamani of Shadasa zal Bella gaan heten en hoort nu bij Bart en Aleida. Deze ondernemende, dappere en vrolijke ukkepuk zal haar woonplaats in Zuidlaren hebben, maar veel op stap gaan in de natuur! Een gezamelijke wandeling zit er vast wel in, Bella woont dichtbij!

                                                   Bhadrak of Shadasa

Bhadrak of Shadasa zal Milo gaan heten en hoort nu bij de familie Koolschijn. Deze lieve, aanhankelijke dondersteen zal vast flink vertroeteld worden in Ruurlo!

                                                Bahdashi of Shadasa

Bahdashi of Shadasa zal Hagel gaan heten en hoort nu bij de familie Leemeijer. Bahdashi is een lieve, zelfstandige en onderzoekende dame die het vast heel erg naar haar zin zal hebben in Haarlem!

                                Bashira of Shadasa

Bashira of Shadasa zal Knut gaan heten en hoort nu bij de familie Scherpenisse. Deze lieve, sociale, onderzoekende knuffelbeer zal vast veel geknuffeld worden door iedereen op het grote bedrijf in Bergen op Zoom!

                                                    Bohdan of Shadasa

Bohdan of Shadasa hoort nu bij de familie Schoonen. Bohdan is een heerlijke open, enthousiaste en gezellige knuffelaar die vast en zeker veel plezier zal beleven in Roosendaal. Martijn berg je voetballen maar vast goed op!